T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / YUNAK - Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon
5327807008
Belgegeçer
0
WEB
https://yunakihl.meb.k12.tr
Adres
Yeni mah. Ortaokul Cad. Yunak/ KONYA
Vizyon
Milli ve ahlaki değerlere sahip,hayata çok yönlü bakabilen,hoşgörü sahibi,kendine güvenen,kendini geliştirme ihtiyacı duyan,geleceğe yönelik planlama yapabilen,etkili iletişime girebilen,sağduyu sahibi,teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilen,yüksek moral değerlere sahip bireyler yetiştirebilmektir. (National and moral values, life, versatile, tolerant, self-confident, self-development, need for future-oriented planning, can communicate effectively, common sense, technology can benefit from the opportunities offered, high moral values ​​to educate individuals.)
Misyon
Güvenli ve huzurlu bir ortamda,öğrenmeyi öğrenen,kendine güvenen,sorumluluklarının bilincinde,dini,milli ve ahlaki değerlere sahip,gerekli ve zamanında dayanışmaya girebilen,kendine ve başkalarına saygılı,hoşgörü sahibi ve başarılı bireyler yetiştirmektir. (In a safe and peaceful environment, to learn learning, self-confident, conscious of responsibilities, religious, national and moral values, necessary and timely solidarity, self-respect and others, tolerance and successful individuals to educate.)
Başarılar
Öğretmen :17
Öğrenci :180
Derslik :23
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4000
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler
08.30-16.05
Isınma
Kalorifer (Heater)
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE-ARAPÇA (ENGLISH-ARABIC)
Ulaşım
Yunak İlçesi’nin Konya ile karayolu ulaşım bağlantısı iki ayrı yoldan sağlanır; kısa olanı Kadınhanı bağlantı yoludur. Diğer yol ise Akşehir yoludur. Ulaşıma elverişli, düz ve asfalttır. (Yunak District´s highway transportation connection with Konya is provided in two different ways; the short one is the connection way to Kadınhanı. The other way is Akşehir road. It is smooth, asphalt and easy to reach.)
Servis Bilgisi
İlçe merkezine uzak ikamet eden öğrencilerimiz için Milli Eğitim Bakanlığının sağladığı ücretsiz servisler ile okula gelmektedir. (For the students residing in the district center away from the Ministry of Education with the free service provided by th
Yerleşim Yeri
Okulumuzun yerleşkesi Yunak merkez Yeni Mahallede bulunmaktadır. İlçe merkezinde her yere yürüme mesafesindedir. Ayrıca ilçe merkezinde belediyenin iki minibüsü ulaşım hizmeti vermektedir. (The campus of our school is located in the New District of Yunak. Everywhere in the center of the town is within walking distance. In addition, two minibuses of the municipality provide transportation services in the district center.)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçenin Ankara ve Konya’ya olan uzaklığı yaklaşık 190’ar km dir. Afyon ise en yakın il olup 153 km uzaklıktadır. En yakın tren istasyonu 60 km uzaklıkta olup Akşehir’dedir. (The distance of the district to Ankara and Konya is approximately 190 km. Afyon is the nearest province and 153 km away. The nearest train station is 60 km away and is located in Akşehir.)
Kontenjan Bilgileri
750
Sportif Etkinlikler
-Minyatür kale futbol -Voleybol -Boks -Ok atma -Basketbol -Masa Tenisi (-Minature castle football -Volleyball -Boxing -Ob throwing -Basketball -Ping-pong)
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuz aktif olarak e-twinning projeleri yapmakta, ayrıca erasmus+ ve Tübitak projelerine de katılım sağlamaktadır. (Our school is actively involved in e-twinning projects and also participates in erasmus+ and Tübitak projects.)
Yazdır